مرکز  تحقیقات سلولی و مولکولی
۱۴۰۳/۲/۸
1400/07/06
تامین مواد شیمیایی مرکز تحقیقات سلولی و مولکولی به صورت رایگان
مرکز تحقیقات سلولی و مولکولی در طی خردادماه تا اسفندماه سال 1399، اقدام به رصد نمودن مواد شیمیایی مازاد در بخش های مختلف دانشگاه نظیر معاونت درمان، معاونت غذا و دارو، گروه آموزشی دانشگاه، اعضای هیات علمی بازنشسته و همچنین شرکت های خصوصی در خارج دانشگاه نموده است. این موارد پس از رایزنی های مکتوب و شفاهی به صورت کاملا رایگان به این مرکز تحقیقاتی منتقل شدند. تأمین این مواد هیچ هزینه ای به دانشگاه وارد نکرده است و می تواند موجب کاهش هزینه پژوهشگران در تأمین مواد مورد نیاز خود گردد. این اقدام موجب صرفه جویی هزینه های پژوهشی و کمک به فرایندهای پژوهشی دانشگاه میشود. لذا   این مواد  به صورت رایگان و آزاد در اختیار تمام پژوهشگران در حال فعالیت مرکز قرارداده شده  تا ایشان بتوانند در امور پژوهشی خود بکار ببرند.
تعداد بازدید:
نویسنده:
Fatemeh Banisharif
منبع:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

آدرس : شهركرد ،رحمتيه ، دانشگاه علوم پزشكي شهركرد، مركز تحقيقات سلولي و مولكولي
پست الكترونيك: cellmolecularskums@gmail.com
كدپستي:8813833435 تلفن:33331471-038
دور نگار:
تاریخ بروز رسانی 1403/02/07
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.